LEGO DUPLO catalogus

Selecteer één of meer criteria
als je wilt zoeken in onze voorraad van 27 sets.

Leeftijd:Doelgroep:Prijs:
 
  

LEGO DUPLO Winnie de Poeh

In maart 2011 bracht LEGO in samenwerking met Disney opnieuw een veelbelovend LEGO DUPLO-thema uit: LEGO DUPLO Winnie de Poeh en LEGO DUPLO Winnie the Pooh in het Engels. Bij de lancering in maart 2011 bestond het vernieuwde DUPLO-thema uit drie Winnie de Poeh-sets:

Iejoor, Winnie de Poeh met zijn honingpot en Knorretje uit het vernieuwde thema LEGO DUPLO Winnie de Poeh

Meer Disney en DUPLO

Disney/Pixar CarsIn augustus 2010 heeft LEGO nieuwe LEGO DUPLO-sets uitgebracht die de helden uit twee Disney-films volgen. Het nieuwe thema LEGO DUPLO Cars sluit aan bij de gelijknamige animatiefilm Cars van Walt Disney Pictures en Pixar Animation Studios. Officieel heet dit nieuwe thema LEGO® DUPLO® Brand Cars™:

5813   5814   5815   5816

Disney/Pixar Toy Story 3Van de geliefde film Toy Story van Disney en Pixar ging in de zomer van 2010 alweer de derde editie in première. LEGO vierde dit met het nieuwe thema LEGO DUPLO Toy Story:

5657   5658   5659

Geen nood: Bloknood

LEGO® DUPLO®

LEGO® DUPLO® is het beroemde bouw- en speelsysteem van LEGO® dat speciaal is bedoeld voor peuters en kleuters. Bloknood™ is ’s werelds eerste en enige webwinkel exclusief voor LEGO DUPLO. Neem eens een kijkje in onze top 10 met aanbevolen LEGO DUPLO-sets, ons unieke DUPLO-fotoalbum of de actuele DUPLO-prijslijst. Speciale aanbiedingen en voordelig DUPLO vind je dagelijks in de LEGO DUPLO koopjeshoek.

Spelenderwijs leren

Met speelgoed van LEGO® DUPLO® gaan spelen en leren hand in hand. Kinderen kunnen iedere dag nieuwe avonturen verzinnen en bouwen en hun ideeën elkaar delen. Spelen met LEGO DUPLO stimuleert de ontwikkeling van de fijne motoriek, het herkennen van vormen en kleuren, en de creativiteit van peuters en kleuters.

Fijne motoriek Vormen en kleuren Ideeën en creativiteit

Groot assortiment LEGO DUPLO met garantie

LEGO DUPLO-speciaalzaak Bloknood heeft het grootste assortiment LEGO DUPLO van Nederland en Vlaanderen. We kunnen meer dan 70 artikelen snel leveren uit eigen magazijn. Als je DUPLO koopt bij een speciaalzaak zoals Bloknood, geldt daarvoor altijd de zéér uitgebreide en klantvriendelijke garantie van speelgoedfabrikant LEGO.

Niet goed? Geld terug!

Ben je niet helemaal tevreden? Dan kun je elke aankoop bij Bloknood gewoon binnen 14 dagen retourneren, zonder opgave van reden. Heb je een cadeau gekocht dat een kind al heeft? Dan kun je het artikel in ongeopende verpakking zelfs 30 dagen ruilen.

Veilig en betrouwbaar

Bloknood is goedgekeurd door de onafhankelijke Stichting Webshop Keurmerk. Dankzij de klantvriendelijke algemene voorwaarden van deze stichting kun je bij Bloknood veilig en betrouwbaar winkelen. Het Webshop Keurmerk wordt aanbevolen door de Consumentenbond en de Nederlandse Consumentenautoriteit.

iDEAL Online betalen met elektronische acceptgiro
Makkelijk • Veilig • Snel • Betrouwbaar
Webshop Keurmerk: veilig en betrouwbaar

Bloknood™ en de website Bloknood.nl op www.bloknood.nl zijn onderdelen van LEGO-speciaalzaak Briksets.

Briksets™
Wildeman 62
5629 KH  Eindhoven
Nederland

Telefoon: (040) 248 23 11
E-mail: bloknood@briksets.nl
Website: www.bloknood.nl

Handelsregister KvK: 23083293
Btw-nummer: NL 1412.26.377.B.01